Connectant amb l'essència 

Web en Construcció
+696569709
Torre Mossèn Homs 7- 14
Equina@claudellumequina.cat
Connexió Equina. Centre Holistic Equí

Claudellum.soc 

Acostant al món humà el món equí a través de l’espiritualitat i la consciència, creant un nou paradigma per a la re connexió, interrelació i comunicació Humana-Equina que creï un autèntic benestar comunicatiu entre ambdós.

Com a Entrenadora i Comunicadora de mediació equina, la meva filosofia i el meu continu aprenentatge espiritual i etològic em porta a crear una metodologia de relació amb els equins diferent i molt més profunda, basat en el respecte i la comunicació mútua tot aprenent i establint un llenguatge comú entre ambdues espècies, més de caire espiritual i de consciència física, de contacte estret, emocional, mental i energètic. Si aquesta relació camina cap a l’esport amateur o professional ha de ser una equitació de creixement personal i consciencia, dins d’un canvi de paradigma des de dins. Eqhoes és crear un espai de comunicació, formació, cura i benestar entre espècies dins l’esport i el dia a dia. és crear un espai holístic entre humà i equí.

És un univers únic comunicatiu, és un espai segur des d’on connectar amb l’essència en companyia d’un esser dotat d’altíssima sensibilitat, harmonia i amor incondicional: El cavall i que anomenem, com ja ho feien les primeres civilitzacions: Esperit del Vent.

Un mètode per al Benestar, equilibri i connexió amb el ser. Connectant amb l’essència.

Nova targeta amb vancuver B Actualitzat

Si  necessites assesorament,  més informació sobre el  nostre entrenament i estada  o ja tens clar que  som nosaltres....

La nostra familia  multiespècie t'esperem! 

contact us

Frequently Ask Questions

What Is Your Work / Perquè fem el que fem?
Our Services / Què fem?

Meditació amb cavalls.

Cant de Mantres sons sagrats i  Cavalls

Guia animals de poder 

Visites Guiades meditatives

Eugassada Clau de Llum

Training Arena / Pistes d'entrenament
Cavalls mestres Terapeutics
Visitan's al  nostre Centre
Visitan's al  nostre Centre

Demana cita

per a visitar la nostra  familia  equina i  saber més del nostre paradigma de treball  i vida.

Connecta'ns